- purkin koko 100 g
- purkissa valmis pitsiaine
- sävynä pinkki
Valmiin pitsiaineen käyttö on helppoa pitsimaton avulla. Kun olet valmistanut pitsimassan purkin ohjeen mukaan, laita uuni lämpiämään 70-80 asteeseen. Laita silikoninen pitsimatto tasaiselle alustalle (pöydälle) ja levitä palettiveitsen avulla pitsimassaa kuvioiden päälle. Levitä massa huolellisesti.
Vedä palettiveitsella tarkasti kaikki ylimääräinen pitsimassa pois. Ei haittaa vaikka kuvioihin jäisi vielä tässä vaiheessa muutamia ilmareikiä. Siirrä pitsimatto uunipellille ja laita uuniin kuivumaan noin 12 minuutiksi.
Ota pelti uunista, siirrä pitsimatto takaisin tasaiselle alustalle ja levitä toinen kerros pitsimassaa kuvioiden päälle. Tälläkin kertaa ole huolellinen levityksessä ja peitä kaikki mahdolliset pienet ilmareiät. Laita matto uudelleen uunipellille ja kuivata uunissa toiset 10-12 minuuttia. Hopea ja kultamassa saattaa tarvita hiukan pidemmän kuivatusajan uunissa (14-16 min).
Ainesosat: vesi, värit (E171, E153), sakeuttamisaine (selluloosa), emulgointiaine (soijalesitiini), makeutusaineet (E952, E954, E957), happamuudensäätöaine (E330), aromi (vanilja), säilöntäaine (E202), fruktoosi.
Ingredienser: vatten, färgämnen (E171, E153), förtjockningsmedel (cellulosa), emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (E952, E954, E957), surhetsreglerande medel (E330), aroma ( vanilj), konserveringsmedel (E202), fruktos.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
Energia/Energi: 122 kJ (29 kcal )
Rasvaa/Fett: 0,9 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat 0,2 g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 5,2 g, josta sokeria/varav sockerarter 2,58 g
Proteiini/Protein: < 0,6 g
Suolaa/Salt: 0 g
Hakusanoja: sokeripitsi, pitsi, pitsiaine, kakkupitsi