Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
- pakkauksen paino 400g
- resepti N RB1 ruby suklaa
- suklaa on väriltään marjapuuron punaista
- sisältää kaakaota vähintään 47,3%
- säilytä huoneenlämmössä valolta ja pölyltä suojattuna
- temperointilämpötila 29-30 astetta
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, täysmaitojauhe, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, sitruunahappo, luonnollinen vanilja-aromi. Kaakaopitoisuus vähintään 33,6 %. Kaakaopavut viljelty Länsi- Afrikassa. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 120C-200C välillä.
Ingredienser: socker, kakaosmör, skummjölkspulver, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, citronsyra, naturlig vaniljarom. Kakaoinnehåll minst 33,6 %. Kakaobönor som odlas i Västafrika. Förvara på en torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader.
Ravintoarvot / Näringsvärden per 100g:
Energiaa/ Energi: 2352 kJ (562 kcal)
Rasvaa/ Fett: 35,9 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 22 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 49 g, josta sokeria/ varav sockerarter 48 g
Proteiinia/ Protein: 9,3 g
Suolaa/ Salt: 0,26 g