Tervetuloa Kinuskikissan verkkokauppaan, jossa kaikki leipojan unelmat käyvät toteen! Täältä löydät jokaisen leipurin perustarpeistoon kuuluvia tarvikkeita ja sesongeittain vaihtuvia ihanuuksia. Verkkokaupan tuotteilla myös sisustat ja somistat juhlatilan.
FunCakes leivontamixillä valmistat helposti herkulliset Browniet. Lisää jauhoseokseen vain kananmunat sekä voi ja paista helposti täyteläisen suklaan makuiset brownie piirakat. Koristele haluamallasi tavalla, esimerkiksi koristerakeilla tai muilla syötävillä koristeilla, sulatetulla deco meltsillä jne. Täydellinen tarjottava ystävänpäivään, jouluun, synttäreille, valmistujaisiin sekä muihin juhliin.
Valmistusohje: Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita 500g
leivontamixiä, 3 kananmunaa (150 g) ja 250 sulatettua voita sähkövatkaimella,
jossa litteä viispilä, noin 5 minuuttia
saadaksesi kiinteän taikinan. Lämmitä uuni 1600C asteeseen
(kiertoilmauuni 1400C). Voitele vuoka (20x20 cm) tai laita
leivinpaperi ja kaada taikina vuokaan. Paista noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä
ritilälle ja laita jääkapissa tekeytymään noin 2 tuntia. Ainesosat:
sokeri, vehnäjauho, kaakaojauhe (rasvaton), luontainen aromi, suola,
emulgointiaine (E471 (palmu)). Saattaa sisältää jäämiä: kananmunaa, soijaa,
maitoa ja lupiinia. Tillagning: Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 500 g bakmix, 3 ägg (150 g) och 250 g smält smör. Vispa på låg hastighet i ca 5 minuter till en fast deg. Värm ugnen till 160°C (varmluftsugn 140°C). Häll smeten i en smord bakform fyrkantig bakform, ca 20 x 20 cm. Grädda kakan i mitten av ugnen i 35 minuter. Låt svalna
på galler och ställ in i kylen för att stelna i ca 2 timmar. Ingredienser: socker, vetemjöl, kakaopulver (skumm), naturlig arom, salt, emulgeringmedel (E471 (palm)). Kan innehålla spår av: ägg, soja, mjölk och lupin. Ravintoarvot/Näringsvärde
per 100g: Energiaa/Energi:
1593 kJ (380 kcal); Rasvaa/Fett: 1,9 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 1,1 g; Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 82 g, josta sokeria/varav sockerarter 63 g; Proteiinia/Protein: 5,2 g
Suolaa/Salt: 0,5 g