FunCakes suklaanapit ovat aitoa Belgialaista suklaata ja niistä teet herkulliset suklaakonvehdit niin jouluun kuin ystävänpäiväänkin. Suklaanappeja voit käyttää myös leivonnassa kakuntäytteisiin, kekseihin ja drip -valumien tekoon. Valikoimastamme löydät laadukkaat suklaamuotit, joissa valmistat kauniit suklaakonvehdit.
-
pakkauskoko 200g
-
sävynä vaaleanruskea (kullanruskea)
-
maku paahdettu/karamellisoitu valkosuklaa
-
sisältää kaakaota vähintään 35%
-
temperointilämpötila 29°C
-
säilytä huoneenlämmössä (+16°C - +22°C astetta), valolta suojattuna
Valmistus: Sulata mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Mikroaaltouunissa: Sulata kulhossa max. 800W. Sekoita hyvin 15-20 sekunti välein. Lopeta lämmittäminen kun napit ovat melkein kokonaan sulaneet (pieniä paloja voi vielä näkyä). Jatka sekoittamista kunnes seos on tasaista ja kokonaan sulanutta. Temperoi seos 28-29oC.
Ainesosat: kaakaovoi, sokeri, maitojauhe (täys), laktoosi, herajauhe (maito), maitojauhe (rasvaton), karamellisoitu sokeri, emulgointiaine (E322 (soija)), aromi (vanilja), suola. Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.
Tillredning: Smält i mikro eller vattenbad. För mikro: Smält i max 800w i en skål. Rör om väl var 15-20 sekund. Sluta värma när blandningen är nästan helt smält (när små bitar fortfarande är synliga). Fortsätt rör tills blandningen är slät och helt och hållet smält. Utlöpning blandningen 28-29oC.
Ingredienser: kakaosmör, socker, heltmjölkspulver, laktos, vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, karamellstoritu socker, emulgeringsmedel (E322 (soja)), arom (vanilj), salt. Förvara på en torr och mörk plats.
Ravintoarvot / Näringsvärde per 100 g:
Energiaa / Energi: 2389 kJ (571 kcal);
Rasva/Fett: 37 g, josta tyydyttyneitä / varav mättat fett 23 g
Hiilihydraatteja / Kolhydrater: 51 g, josta sokeria / varav sockerarter 50 g;
Proteiinia / Protein: 8 g
Suola / Salt: 0,51 g
Katso FunCakesin video suklaan temperoinnista täällä