Kotihelium ilmapallojen täyttöön, pinkki

Tuote tilapäisesti loppu.

Ilmoita saatavuudesta
55,99

Ilmapalloheliumilla voit täyttää kumi- ja foliopallot synttäreille tai muihin juhliin. Kätevä ja turvallinen käyttää. Kertakäyttöinen pullo.

 
-noin 7l heliumpullo (0,20m3, UN1046)
-pullon paino 2,5 kg
-pullon koko 20x20x38cm
-täytät pullolla noin 30kpl 23cm kokoisia kumipalloja TAI14kpl 28cm ilmapalloa TAI noin 15kpl tavallista foliopalloa (halk.40cm) TAI noin 5 muotofoliopalloa TAI 2-3kpl isoa (86cm) numerofoliopalloa
-pullossa täyttösuutin
-väri vaaleanpunainen
- HUOM! ei sisällä palloja

Heliumtäytetyt kumipallot lentävät 2-5 tuntia riippuen pallon koosta ja täyttömäärästä. Mikäli haluat kumipallojen lentävän kauemmin, suosittelemme hankkimaan Hi-Float kestokäsittelyainetta. Sitä laitetaan palloon suuttimen avulla noin puolikkaan herneen kokoinen määrä, Palloa hierotaan jotta aine levittyy ja sitten heti täytetään pallo heliumilla. Kestokäsittelyaineen avulla kumipallot lentävät 3-5 vuorokautta riippuen taas täyttömäärästä.
 

Ennen käyttöä ja käyttö

Ruuvaa suutin kiinni heliumtankkiin kunnolla/tiukasti. Käännä vihreä hana auki, kun aloitat pallojen täytön. Vedä ilmapallo suuttimen päälle, paina suutinta hiukan alas, jotta helium pääsee tankista suuttimen läpi palloon. Kun pallo on mielestäsi tarpeeksi suuri (huomioi pallon mitta), lopeta suuttimen painaminen alaspäin. Ota täytetty ilmapallo varovasti irti ja sulje solmulla. Kiinnitä palloon halutessasi nauha.

Voit säilyttää tankkia suutin siinä kiinni, mutta sulje tankki hanasta aina kun et täytä palloja.

Tyhjän heliumpullon voit viedä metallinkeräykseen. On tärkeää, että tyhjennät heliumtankin ennen hävitystä.

VAROITUS: säilytä lasten ulottuvilta. Heliumin hengittäminen on vaarallista.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa tätä tuoteryhmää: Nauhat, tikut ja muut tarvikkeet