Renshaw Pro sokerimassoilla voit kuorruttaa kakkuja ja tehdä niistä erilaisia koristeita.
- 250g
- värinä pinkki, vaaleanpunainen
- soveltuu kakun kuorrutukseen sekä koristeiden valmistukseen
-
Sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai voit myös sekoittaa eri värejä keskenään halutun sävyn saamiseksi.
-
Sokerimassoja käsitellessä käytä hieman tomusokeria "jauhona" jolloin massa ei tartu kiinni.
-
Sokerimassan pinnalle voit luoda sävyefektejä tomu- ja efektisävyillä tai pinnalle saat upean efektin myös kimallespraylla.
-
Elintarvikeliiman avulla saat kiinnitettyä sokerimassaan erilaisia koristeita, sokerimassakukkia, helmiä jne. ja saat myös koristeiden osat kiinni toisiinsa.
-
Kakkua päällystäessä laita kakun pintaan ensin ohuelti kermavaahtoa tai voikreemiä, kuorruta sokerimassalla ja viimeistele pinta kauniin tasaiseksi silottajalla.
-
Kun säilytät sokerimassalla päällystettyä kakkua jääkaapissa, älä käytä kakkukupua.
-
Sokerimassa säilyy avattuna huoneenlämmössä, suojaa se huolellisesti ja tiiviisti niin ettei massa pääse kuivumaan.
Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, palmuöljy, kosteudensäilyttäjä (E422), emulgointiaine (E471), stabilointiaine (E413), säilöntäaine (E202), aromi, väri (E122). E122 voi vaikuttaa haitallisesta lasten aktiivisuustasoon ja heikentää tarkkaavaisuutta. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (mantelia). Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.
Ingredienser: socker, glukossirap, palmolja, fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E413), konserveringsmedel (E202), arom, färgämne (E122). E122 kan ha en negativ effekt på barns beteende och koncentration. Tillverkad i fabrik som hanterar nötter (mandel). Förvara på en torr och sval plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 1666KJ (393 kcal)
Rasvaa/Fett: 4,2g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat fett 2,5g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 89,2g, josta sokeria/ varav sockerarter 87,8g
Proteiinia/Protein: 0g
Suolaa/Salt: 0,g