Renshaw sokerimassa, Smaragdin vihreä (Emerald) 250g

Tuote tilapäisesti loppu.

3,49

Renshaw  sokerimassoilla voit kuorruttaa kakkuja ja tehdä niistä erilaisia koristeita.

  • 250g
  • värinä  smaragdin vihreä (tummanvihreä)
  • soveltuu kakun kuorrutukseen sekä koristeiden valmistukseen
  • Sokerimassoja voit värjätä pastaväreillä tai voit myös sekoittaa eri värejä keskenään halutun sävyn saamiseksi.

  • Sokerimassoja käsitellessä käytä hieman tomusokeria "jauhona" jolloin massa ei tartu kiinni. 

  • Sokerimassan pinnalle voit luoda sävyefektejä tomu- ja efektisävyillä tai pinnalle saat upean efektin myös kimallespraylla.

  • Elintarvikeliiman avulla saat kiinnitettyä sokerimassaan erilaisia koristeita, sokerimassakukkia, helmiä jne. ja saat myös koristeiden osat kiinni toisiinsa.

  • Kakkua päällystäessä laita  kakun pintaan ensin ohuelti kermavaahtoa tai voikreemiä, kuorruta sokerimassalla ja viimeistele pinta kauniin tasaiseksi silottajalla.

  • Kun säilytät sokerimassalla päällystettyä kakkua jääkaapissa, älä käytä kakkukupua.

  • Sokerimassa säilyy avattuna huoneenlämmössä, suojaa se huolellisesti ja tiiviisti niin ettei massa pääse kuivumaan.


Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, palmuöljy, kosteudensäilyttäjä (E422), emulgointiaine (E471), stabilointiaineet (E415, E466), värit (E160a, E133), säilöntäaine (E202), aromi. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä. Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa.

 

Ingredienser: socker, glukossirap, palmolja, fuktighetsbevarande medel (E422), emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (E415, E466), färgämnen (E160a, E133), konserveringsmedel (E202), arom. Tillverkad i fabrik som hanterar nötter. Förvara på en torr och sval plats.

 

Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:

Energiaa/Energi: 1725 kJ (408 kcal);

Rasvaa/Fett: 6,8 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat fett 3,7 g

Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 87 g, josta sokeria/ varav sockerarter 82 g;

Proteiinia/Protein: 0 g;

Suolaa/Salt: 0,03 g


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös