Valmis jauhoseos josta teet helposti maistuvan vohvelitaikinan, lisää joukkoon vain maito, voi sekä kananmunat. Kätevä pitää kaapissa varalla sekä tehdä myös mökillä! Paista vohvelit mini vohveliraudalla
Valmistusohje (noin 15 vohvelia, ø 11cm): Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita 480 g leivontamixiä, 2 kananmunaa, 200 ml maitoa ja 150 g sulatettua voita. Lämmitä mini-vohvelirauta. Paista vohvelit kunnes ne ovat kullanruskeita.
Ainesosat: vehnäjauho, sokeri, nostatusaineet (perunatärkkelys, E500ii, E334), luontainen vanilja-aromi, suola. Saattaa sisältää jäämiä: kananmunaa, maapähkinää, soijaa, maitoa, pähkinää ja seesamia. Säilytä kuivassa paikaassa, auringonvalolta suojattuna.
Tillagning (ca 15 våfflor,ø 11cm): Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 480 g bakmix, 2 ägg, 200 ml mjölk och 250 g smält smör. Värm upp minivåffeljärnet. Grädda våfflorna tills de är gyllenbruna.
Ingredienser: vetemjöl, socker, bakpulver (potatisstärkelse, E500ii, E334), naturlig vaniljarom, salt. Kan innehålla spar av: ägg, jordnötter, soja, mjölk, nötter och sesam. Förvaras torr plats, skyddad från direkt solljus.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
Energiaa/Energi: 1513 kJ (357 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat 0,3 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 77 g, josta sokeria/varav sockerarter 22 g;
Proteiinia/Protein: 7,6 g;
Suolaa/Salt: 0,77 g