FunCakes isomaltoosilla eli kondiittorinsokerilla teet kauniita kakkukoristeita, kuten jalokiviä, ikkunoita piparkakkutaloihin jouluna, "lasi"-koristeita Halloweenina ja Geodi eli sokerikristalli/ametistikakkuja kirkkaissa väreissä. Isomaltoosi pysyy kauniin kirkkaana sulatuksen jälkeenkin, kun taas tavallinen sokeri tummuu. Sulatetulla isomaltoosilla voit myös liimata piparkakkutalon osat kiinni tukevasti.
Valmistus: Sulata mikroaaltouunissa (noin 700W kuumuutta kestävässä kulhossa) tai kattilassa 170°C asti. Sekoita isomaltoosia 20-30 sekunnin välein, kunnes se on täysin sulanut. Aseta kulho/kattila pieneen määrään kylmää vettä noin 10 sekunnin ajaksi. Isomaltoosi on nyt temperoitu ja voit värjätä ja muotoilla sitä haluamallasi tavalla. HUOM! Sulatettu isomaltoosi on erittäin kuumaa!
Halal-sertifioitu, sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.
Säilytä viileässä, pimeässä paikassa, 15-20°C.
Ainesosat: isomaltti E953 (100%). Saattaa sisältää pieniä määriä: kananmunaa, maitoa ja pähkinät.
Ingredienser: isomalt E953 (100%). Kan innehålla spår av: ägg, mjölk och nötter.