Valmiilla hyydykejauheella valmistat maukkaan täytteen kakkuihin ja leivoksiin. Voit myös pursotella koristeita esim. ruusuja hyydykejauhekermalla.
Käyttöohje: Vatkaa 5dl kermaa vaahdoksi. Sekoita hyydykejauhe (100g) 1,25 dl:n kylmää vettä ja kaada se kermavaahdon joukkoon. Käytä heti.
Ainesosat: sokeri, dekstroosi, liivate (nauta), pakastekuivatut mansikat, happamuudensäätöaine (E330), väri (E162), muunneltu tärkkelys (E1414), aromi. Saattaa sisältää: kananmunaa, soijaa ja maitoa. Säilytä kuivassa paikassa. Annostus: 100g jauhe sekoitetaan 125g veteen ja sen jälkeen 1/2 l kermaan.
Ingredienser: socker, druvsocker, gelatin (nötkött), frystorkade jordgubbar, surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E162), modifierad stärkelse (E1414), arom. Kan innehålla spår av: ägg, soja och mjölk. Förvara på en torr plats. Dosering: 100g pulver blandas med 125g vatten och 1/2 l grädde.
Ravintoarvot / Näringsvärde per 100 g:
Energiaa/Energi: 1639 kJ (386 kcal);
Rasva/Fett: < 0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 88 g, josta sokeria/varav sockerarter 83 g;
Proteiinia/Protein: 7,7 g;
Suola/Salt: 0,09 g