- 190 g
- makuna marja
- säilytä kuivassa ja valolta suojattuna
Käyttöohje:
voikreemikuorrute: Lisää jauheseoksen joukkoon 125g huoneenlämpöistä voita ja vatkaa sähkövatkaimella 4 minuutin ajan. Pursota 18 pienelle tai 6 suurelle kuppikakulle.
tuorejuustokuorrute: Lisää jauheseoksen joukkoon 100g kylmää tuorejuustoa + 50g huoneenlämpöistä voita. Sekoita sähkövatkaimella 4 minuutin ajan. Pursota 18 pienelle tai 6 suurelle kuppikakulle.
Voit käyttää kuorrutetta myös mokkapaloissa, kakuissa ja muissa leivonnaisissa.
Ainesosat: sokeri, muunnettu tärkkelys, maltodekstriini, aromit, punajuurimehutiiviste, väri (kurkumiini), suola, hapettumisenestoaine (sitruunahappo). Saattaa sisältää GLUTEENIA ja MAITOA.
Till icing: Tillsätt ½ dl kallt vatten, rör en stund och häll sedan på en kall kaka/tårta.
(Glasyren blir extra krämig om du tillsätter 50 g smält smör och rör ner tillsammans medvattnet). Glasyren räcker till en
långpannekaka på ungefär 20 x 30 cm. TIPS: Vänd kakan upp och ner för en jämnare yta.
Smörkrämfrosting: Tillsätt 125 g rumstemperat smör till pulverblandningen och vispa med en elvisp i 4 minuter. Spritsa på 18 små eller 6 stora muffins.
Cream cheese frosting: Tillsätt 100 g kall färskost + 50 g rumstemperat smör till blandningen. Blanda med elvisp i 4 minuter. SPritsa på 18 små eller 6 stora muffins.
Du kan också använda som frosting eller icing på bullar, långpannekakakor, sockerkakor och andra bakverk.
Ingredienser: Socker, modifierad stärkelse, maltodextrin,aromer, koncentrat av rödbetsjuice, färgämne (kurkumin), salt, surhetsreglerande medel (citronsyra). Kan innehålla spår av: GLUTEN, MJÖLK.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
|
Energiaa/Energi: 1694 kJ (399 kcal)
Rasvaa/Fett: 0 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0 g
|
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 100 g, josta sokeria/varav sockerarter 95 g
|
Proteiinia/ Protein: 0 g
|
Suolaa/Salt: 0,03 g
|