- 190 g
- makuna suklaa
- säilytä kuivassa ja valolta suojattuna
Ainesosat: sokeri, 4,8% kaakaojauhe, muunnettu tärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE. Saattaa sisältää GLUTEENIA.
Käyttöohjeet:
Voikreemikuorrute: Lisää jauheseoksen joukkoon 125g huoneenlämpöistä voita ja vatkaa sähkövatkaimella 4 minuutin ajan. Pursota 18 pienelle tai 6 suurelle kuppikakulle.
Tuorejuustokuorrute: Lisää jauheseoksen joukkoon 100g kylmää tuorejuustoa + 50g huoneenlämpöistä voita. Sekoita sähkövatkaimella 4 minuutin ajan. Pursota 18 pienelle tai 6 suurelle kuppikakulle.
Voit käyttää kuorrutetta myös mokkapaloissa, kakuissa ja muissa leivonnaisissa.
Ingredienser: socker, 4,8% kakaopulver, modifierad stärkelse,SKUMMJÖLKSPULVER. Kan innehålla spår av: GLUTEN.
Till icing: Tillsätt ½ dl kallt vatten, rör en stund och häll sedan på en kall kaka/tårta.
(Glasyren blir extra krämig om du tillsätter 50 g smält smör och rör ner tillsammans medvattnet). Glasyren räcker till en
långpannekaka på ungefär 20 x 30 cm. TIPS: Vänd kakan upp och ner för en jämnare yta.
Smörkrämfrosting: Tillsätt 125 g rumstemperat smör till pulverblandningen och vispa med en elvisp i 4 minuter. Spritsa på 18 små eller 6 stora muffins.
Cream cheese frosting: Tillsätt 100 g kall färskost + 50 g rumstemperat smör till blandningen. Blanda med elvisp i 4 minuter. SPritsa på 18 små eller 6 stora muffins.
Du kan också använda som frosting eller icing på bullar, långpannekakakor, sockerkakor och andra bakverk.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g:
|
Energiaa/Energi: 1682 kJ (396 kcal)
Rasvaa/Fett: 1,1 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0,7 g
|
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 94 g, josta sokeria/varav sockerarter 90 g
|
Proteiinia/ Protein: 1,7 g
|
Suolaa/Salt: 0,05 g
|