Valmistusohje (20-24
muffinssia, 40-48 mini-muffinssia): Käytä huoneenlämpöisiä aineksia. Sekoita
500 g leivontamixiä, 5 kananmunaa (250 g) ja 250 g voita sähkövatkaimella,
jossa litteä vispilä noin 4 minuuttia saadaksesi kiinteän taikinan. Laita
paperiset muffinivuoat muffinipeltiin. Käytä puolet taikinasta. Lämmitä uuni
1800C asteeseen (kiertoilmauuni 1700C). Paista isot
muffinssit noin 18-22 minuuttia,
mini-muffinssit noin 12-15 minuuttia.
Ainesosat: sokeri, vehnäjauho,
nostatusaineet (E450, E500), emulgointiaine (E472b (palmu, rypsi),
glukoosisiirappi (kuivattu), maitojauhe (rasvaton), säilöntäaine (E202),
sakeuttamisaine (E415), aromi (maito), väri (E160b (ii)). Saattaa
sisältää jäämiä: kananmunaa, maitoa ja lupiinia. Säilytä
kuivassa paikaassa, auringonvalolta suojattuna.
Tillagning (20-24 st muffins, 40-48 st
mini-muffins): Alla ingredienser behöver vara rumstempererade. Blanda 500 g
bakmix, 5 ägg (250g) och 250g smör. Vispa på
låg hastighet i ca 5-6 minuter till
en fast deg. Placera pappersmuffinsbrickorna i muffinsbrickan. Använd halva
degen. Värm ugnen till 180°C (varmluftsugn 170°C). Grädda i
ugnen i 18 minuter (muffins), i 12-15 minuter mini-muffins.
Ingredienser:
socker, vetemjöl, bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E472b (palm,
raps), glukosssirap (torkades), skummjölkspulver,
konserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415), arom (mjölk), färgämne (E160b
(ii)). Kan innehålla spar av: ägg, mjölk och lupin. Förvaras
torr plats, skyddad från direkt solljus.
Ravintoarvot/Näringsvärde
per 100g:
Energiaa/Energi:
1578 kJ (377 kcal);
Rasvaa/Fett: 1,2 g, josta tyydyttyneitä/varav
mättat 0,7 g;
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 84,3 g, josta
sokeria/varav sockerarter 51 g;
Proteiinia/Protein: 5,3 g;
Suolaa/Salt: 0,9 g