FunCakes suklaanapit ovat aitoa Belgialaista suklaata ja niistä teet herkulliset suklaakonvehdit niin jouluun kuin ystävänpäiväänkin. Suklaanappeja voit käyttää myös leivonnassa kakuntäytteisiin, kekseihin ja drip -valumien tekoon. Valikoimastamme löydät laadukkaat suklaamuotit joissa valmistat kauniit suklaakonvehdit.
pakkauskoko 200g
sävynä vaaleanruskea (kullanruskea)
maku paahdettu/karamellisoitu valkosuklaa
sisältää kaakaota vähintään 35%
temperointilämpötila 29°C
säilytä huoneenlämmössä (+16°C - +22°C astetta), valolta suojattuna
Valmistus: Sulata
mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Mikroaaltouunissa: Sulata kulhossa max. 800W. Sekoita hyvin 15-20 sekunti välein. Lopeta lämmittäminen kun napit ovat melkein kokonaan sulaneet (pieniä paloja
voi vielä näkyä). Jatka sekoittamista kunnes seos on tasaista ja kokonaan
sulanutta. Temperoi seos 28-29oC.
Ainesosat: kaakaovoi, sokeri, maitojauhe (täys), laktoosi, herajauhe (maito), maitojauhe (rasvaton),
karamellisoitu sokeri,
emulgointiaine (E322 (soija)), aromi
(vanilja), suola. Säilytä kuivassa ja pimeässä paikassa.
Tillredning:
Smält i mikro eller
vattenbad. För mikro: Smält i max 800w i en skål. Rör om väl
var 15-20 sekund. Sluta värma när blandningen är nästan helt smält (när små
bitar fortfarande är synliga). Fortsätt rör tills blandningen är slät och helt
och hållet smält. Utlöpning blandningen 28-29oC.
Ingredienser: kakaosmör, socker, heltmjölkspulver, laktos, vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, karamellstoritu socker, emulgeringsmedel (E322 (soja)), arom (vanilj), salt. Förvara på en torr och mörk plats.
Ravintoarvot / Näringsvärde per 100 g:
Energiaa / Energi: 2389 kJ (571 kcal);
Rasva/Fett:
37 g, josta
tyydyttyneitä / varav mättat fett 23 g
Hiilihydraatteja
/ Kolhydrater: 51 g, josta
sokeria / varav sockerarter 50 g;
Proteiinia
/ Protein: 8 g
Suola / Salt: 0,51 g
Katso FunCakesin video suklaan temperoinnista täällä