Valmista pitsiaineella kauniita pitsimäisiä koristeita leivonnaisten koristeluun! Katso blogista ohjeet pitsiaineen käyttöön. Videolta näet kuinka pitsin valmistus käytännössä tapahtuu. Pitsiainetta on käytetty esimerkiksi tässä Glamour-kakussa. Muista hankkia myös mieleisesi pitsimatto!
- purkin koko 200g
- purkissa jauhemainen ja nestemäinen ainesosa
- jauheen sävynä valkoinen
Valmistus ohjeet 100g:n pitsimassaa
Kaada noin 56ml vettä kulhoon. Lisää 42g (n.4rkl) jauhemaista ainesosaa. Sekoitetaan sähkövatkaimella pari minuuttia.
Lisää 3g (n.1tl) nestemäistä ainesosaa. Vatkaa 5-10 minuuttia, kunnes tuote näyttää täysin sileältä ja tasaiselta. Pitsimassa on käyttövalmis.
Valmis pitsimassa säilyy ilmatiiviissä rasiassa jääkaapissa 7 päivää.
Pitsimaton käyttöohjeen löydät täältä.
Ainesosat: riisitärkkelys, fruktoosi, glukoosi, sakeuttamisaine: E440, väri: E171, vanilja-aromi, säilöntäaine: E202, kosteudensäilyttäjä: E422, emulgointiaine: E433. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa.
Ingredienser:risstärkelse, fruktos, glukos, förtjockningsmedel: E440, färgämne: E171, vaniljarom, konserveringsmedel: E202, fuktighetsbevarande medel : E422, emulgeringmedel: E433. Förvara på en torr och sval plats.
Ravintoarvot/Näringsvärde per 100g: |
Energiaa/Energi: 1508 kJ (357 kcal)
Rasvaa/Fett: 0,5 g, josta tyydyttyneitä/varav mättat fett 0 g |
Hiilihydraatteja/Kolhydrater: 85 g, josta sokeria/varav sockerarter 47 g |
Proteiinia/ Protein: 0, 47 g |
Suolaa/Salt: 1,02 g |
|
Gluteeniton, vegaaninen. / Glutenfri, vegan.
Hakusanoja: kakkupitsi, pitsijauhe, pitsi, pitsineste, sokeripitsi