Tervetuloa Kinuskikissan verkkokauppaan, jossa kaikki leipojan unelmat käyvät toteen! Täältä löydät jokaisen leipurin perustarpeistoon kuuluvia tarvikkeita ja sesongeittain vaihtuvia ihanuuksia. Verkkokaupan tuotteilla myös sisustat ja somistat juhlatilan.
Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.
Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.
Temperointiohje: Lämmitä suklaa vesihauteessa tai mikrossa 45 C. Jäähdytä suklaa sekoittaen 27 C. Lopuksi suklaa lämmitetään käyttölämpötilaan 31,5 asteeseen.
Ainesosat: kaakaovoi, sokeri, täysmaitojauhe, maitosokeri,
herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, karamellisoitu
sokeri (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen
vanilja-aromi, suola. Kaakaopavut viljelty Länsi- Afrikassa. Kaakaopitoisuus
vähintään 30,4%. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 12-20 asteeseen välillä.
Ingredienser: kakaosmör, socker, helmjölkspulver, mjölksocker,
vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, karamelliserat socker
(2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt.
Kakaobönor som odlas i Västafrika. Kakaoinnehåll minst 30,4%. Förvara på en
torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader C.
Ravintoarvot/ Näringsvärden per 100g:
Energiaa/ Energi: 2388 kJ (571 kcal)
Rasvaa/ Fett: 37,1 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 23 g
Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 51 g, josta sokeria / varav sockerarter 50 g
Proteiinia/ Protein: 8,0 g
Suolaa/ Salt: 0,51 g