Callebaut GOLD paahdettu valkosuklaa 2,5kg

Uusi

Callebaut GOLD paahdettu valkosuklaa 2,5kg

Yhä varastossa

134,90

+

Callebautin laadukkaalla belgialaisella suklaalla valmistat upeat makeiset ja käytät helposti myös muussa leivonnassa.


  • pakkauksen paino 2,5g
  • resepti GOLD paahdettu/karamellisoitu valkosuklaa
  • sisältää kaakaota vähintään 30,4%
  • säilytä huoneenlämmössä valolta ja pölyltä suojattuna
  • temperointilämpötila 29 astetta

Katso Callebaut suklaan temperointi mikrossa.

Temperointiohje: Lämmitä suklaa vesihauteessa tai mikrossa 45 C. Jäähdytä suklaa sekoittaen 27 C. Lopuksi suklaa lämmitetään käyttölämpötilaan 31,5 asteeseen.


Ainesosat: kaakaovoi, sokeri, täysmaitojauhe, maitosokeri, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, karamellisoitu sokeri (2%), emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi, suola. Kaakaopavut viljelty Länsi- Afrikassa. Kaakaopitoisuus vähintään 30,4%. Säilytä kuivassa paikassa, auringonvalolta suojattuna, 12-20 asteeseen välillä.

Ingredienser: kakaosmör, socker, helmjölkspulver, mjölksocker, vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, karamelliserat socker (2%), emulgeringsmedel: sojalecitin, naturlig vaniljarom, salt. Kakaobönor som odlas i Västafrika. Kakaoinnehåll minst 30,4%. Förvara på en torr plats, skyddad från solljus, mellan 12 och 20 grader C.

Ravintoarvot/ Näringsvärden  per 100g:

Energiaa/ Energi: 2388 kJ (571 kcal)

Rasvaa/ Fett: 37,1 g, josta tyydyttyneitä/ varav mättat 23 g

Hiilihydraatteja/ Kolhydrater: 51 g, josta sokeria / varav sockerarter 50 g

Proteiinia/ Protein: 8,0 g

Suolaa/ Salt: 0,51 g 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Uutuudet, Melts-napit ja Callebaut-suklaat